ONZE PRODUCTIE WORDT UITGESTELD

De voorbije dagen volgden we de berichtgeving rond het coronavirus goed op. Hoewel we enkele dagen geleden nog veronderstelden dat het zo'n vaart wel niet zou lopen, moeten we nu vaststellen dat het niet geoorloofd is om de productie te laten doorgaan. We baseren ons hiervoor op de berichtgeving uit de media, maar ook op specifieke richtlijnen die we ontvingen van de gemeente Wetteren. Enkele belangrijke maatregelen zoals voldoende plaats tussen de toeschouwers en het uit elkaar houden van verschillende generaties, kunnen wij op onze voorstellingen niet realiseren. Dit is geen gemakkelijke of leuke beslissing: het stuk zat goed, onze spelers waren er klaar voor en de ticketverkoop liep als een trein. Uitstel is echter geen afstel: binnenkort laten we jullie weten wanneer De maagd van Vogelezang alsnog op de planken komt. Tot snel!

-Het bestuur

PARAZAR Quiz

De parazarquiz 2019 is helaas afgelopen, gauw meer info over de volgende editie.

Meer info
Een prettig gestoorde bende jeugdig geweld die overleeft op theater.

Sommige microbes kunnen hardnekkiger zijn dan gedacht. Als puntje bij paaltje komt, doe je toch wat je aard je ingeeft. Kortom: het bloed kruipt waar het niet kan gaan. Ook theaterbloed. Vooral theaterbloed.

Toneelgroep Parazar werd opgericht in de snikhete julidagen van 2010, door vier theaterbeesten, per toeval. Par hasard... Tien jaar later groeit onze vereniging steeds meer uit tot een vaste waarde in de omgeving van Wetteren. Jaarlijks bestaat onze equipe uit een aantal acteurs dat er ook al tijdens onze eerste producties bij was, zij aan zij met een nieuwe garde jongvolwassenen! Wij kijken ernaar uit u ook dit productiejaar te verrassen. Een jubileumjaar nodigt uit om met volle teugen te genieten van spel en speelplezier. Tot binnenkort?

groepsfoto

Wij danken onze sponsors

  • Brouwerij Huyghe
  • Medische pedicure 'T atelier
  • De 3 Linden'
  • Atreniso
  • Eetcafe De Pastorij